Geschreven door Administrator

zaterdag 04 augustus 2017

 

On-line foto-album

Rosmalen is een leuk onderwerp voor fotografen: talrijke evenementen, nieuwbouwwijken, het dorpse karakter, natuur en water, monumentale gebouwen enz.

In Rosmalen worden heel wat prachtige foto’s genomen.
Helaas verdwijnt het grootste deel van deze foto’s in een lade of op een harde schijf om nog maar af en toe het daglicht te zien.

Ook uw foto’s zijn welkom!
Via het online foto-album op Rosmalenpage.nl krijg je de kans om je foto’s aan een groot publiek te tonen met je naam en een omschrijving van de foto erbij. Indien je niet wenst dat je naam wordt genoemd vermeld dit dan in je email.

Je moet je hierbij wel aan de volgende spelregels houden:
– De foto’s kunnen uitsluitend digitaal aangeleverd worden.
– De foto’s mogen digitaal bewerkt zijn (let erop dat de kwaliteit hoog blijft).
– Stuur alleen u eigen foto’s in(copyright rechten blijven altijd bij de maker).
– Rosmalenpage.nl heeft het recht om bepaalde foto’s te weigeren die in één of andere vorm aanstootgevend of beledigend kunnen zijn.
– Rosmalenpage.nl gebruikt de door u ingezonden foto enkel in het kader van dit online fotoalbum. Voor elk ander gebruik zal Rosmalenpage.nl voorafgaand uw toestemming vragen waarbij het u volkomen vrij staat dit al dan niet te weigeren.
– Wie foto’s instuurt verklaart zich akkoord met alle bovenstaande spelregels.

Foto toevoegen?
Mail uw foto naar: [email protected] Ook ingescande foto’s van vroeger zijn leuk, eventueel kunnen we daar een apart foto-album voor aanmaken op Rosmalenpage.nl

Rosmalen in Beeld